Upoznajte naš tim

Ako želite da saznate nešto više o nama, pročitajte u nastavku…

Milena Bulatović-Dobrić

Milena Bulatović-Dobrić

Po zanimanju sam diplomirani psiholog i sertifikovani transakcioni analitičar – praktičar. Ovaj sajt, kao i Facebook & Instagram nalog “Moj psiholog i psihoterapeut”, kreirani su sa cijem da predstave psihologiju, psihoterapiju i psihosocijalno savetovanje svima koji su zainteresovani za rad na sebi, unapređenje svojih kapaciteta i kvaliteta svog života, ali i prevazilaženje stresnih i konfliktnih situacija. Više informacija možete dobiti putem poruke na ovom sajtu, FB ili instagram nalogu, ali i putem e-mail adrese milena.psiholog@gmail.com.

Maša Milićević

Maša Milićević

Po zanimanju sam master kliničke psihologije i sertifikovani transakcioni analitičar - praktičar. Delim želju i ambiciju moje koleginice Milene, koja je osnovala ovu stranicu, da zajedno pronađemo način da učinimo što pristupačnijim savete za što širi spektar tema sa kojima se kao ljudi susrećemo i koje nam mogu predstavljati problem. Kao i Milenu i mene možete kontaktirati putem poruka na sajtu, facebook, instagram profilu ili putem e-maila masa_milicevic@yahoo.com.

Zdenka Bogunović

Zdenka Bogunović-Martić

Edukant naprednog nivoa TA, Sertifikovani trener asertivne komunikacije i emocionalne pismenosti. Stava sam da je psihoterapija, u svim svojim modalitetima, razgovor dva čoveka, dve porodice, dva sveta. Ključ dobre terapije jeste odnos klijent-terapeut, razumevanje, prihvatanje, kao i poštovanje, pre svega osnovnih prava da postojiš, da si važan/važna i da si vredan/na ljubavi, da jesi OK. To je osnova na kojoj gradimo odnos i plodno tle za lični razvoj i rast. Važno je i da znamo da smo kao bića OK, ali da naše ponašanje to ponekad nije, ali da možemo da ga korigujemo. TA je ugovorna terapija što znači da klijent i terapeut sklapaju ugovor gde zajedno rade na putu do željenog cilja klijenta. Verujem u promenu, samo je ona konstantna. Radujem se zajedničkom rastu!